Among us - Mindenki gyanús

Among us 2018. június 15-én jelent meg az Innersloth-tól, de csak 2020-ban lett híres a streamerek miatt. A játékot 4 ember készítette:

Among us egy többjátékos gyilkossági rejtélyjáték, ahol meg kell találnotok, hogy ki a gyilkos, vagy az “impostor”. A játék ingyenes mobilon, de a Pc-n kell fizetni egy kis díjat, de kapsz néhány exkluzív kalapot cserébe.


A játék az űrben játszódik és mindenki egy kis űrhajós, vagy ahogy a játék őket nevezi „crewmate”.  Közülük 1 vagy 2 helyet parazita alakváltó vesz át! A paraziták célja, hogy megöljék a legénység minden tagját. Szabotálni tudják a hajó működését, és szellőzőnyílásokba ugrova be tudnak lopózni a legkülönbözőbb helyekre.                                                                              

A crewmate-ok célja, hogy mindegyik feladatot elvégezzék a hajóm, amit kapnak, illetve kiszavazzák az impostorokat.

A játék menete a következő : mindenki elkezdi a feladatait elvégezni, kivéve az impostorokat akiknek el kell játsszaniuk a “crewmate” szerepet. Ekközben mindenkinek csendben kell lennie! Ez addig megy ameddig valaki nem talál egy holtestet, vagy valaki összehív egy vészhelyzeti ülést. Ilyenkor lehet beszélni és kiszavazni embereket. A játékot online is lehet játszani chat fül segítségével. A játék 3 térképen játszható, mindegyiknek más a tulajdonsága és a külalakja.

A játékot ma is frissítgetik, de a szerverek néha nagyon megtörnek. Bár ezért nem kell aggódni! Már dolgoznak azon, hogy megoldják!

Vissza az újsághoz.

Partnerek

               

Bejelentkezés

Belépve marad?

Bejelentkezés